Visar alla 3 resultat

Köp din åkgräsklippare hos Utegolv i Trollhättan – vi har ett brett sortiment av trädgårdsmaskiner – snabbt och smidigt till ett konkurrenskraftig pris.

Åkgräsklipparen är din trädgårds arbetshäst. De åkgräsklipparna som ingår i vårt sortiment är framställda för att klara av alla slags uppgifter i din trädgård och på gräsmattan. Vi har även ett stort utbud av tillbehör för alla maskiner vi säljer.

Våra åkgräsklippare kombinerar hög kvalitet med modern teknik för att underlätta arbetet i trädgården. Dessa maskiner är enkla att köra och styra vilket gör gräsklippningen mycket lättare.

Det finns väldigt många fördelar med åkgräsklipparen till din trädgård. Det är en bekväm lösning för dig som vill underhålla gräsmattan lätt och effektivt. Den största fördelen är att man med hjälp av åkgräsklipparen kan klippa en stor gräsmassa utan någon större ansträngning. En gräsklippare av denna typ är väldigt lätt att starta och använda.

Önskar du veta mer om våra åkgräsklippare i Trollhättan eller har du svårt att välja mellan våra olika varumärken? Vi hjälper dig, du är varmt välkommen att kontakta eller besöka oss i vår butik i Trollhättan.

Åkgräsklippare

TS 112

28.900 kr

Åkgräsklippare

TC 112

34.900 kr

Åkgräsklippare

HUSQVARNA TS 112

28.900 kr