skip to Main Content

 

 

HUSQVARNA VÅT OCH TORRDAMMSUGARE WDC220

SPECIALPRIS 1 790 kr

Pris 1 990 kr

Husqvarna lanserar nu två nya våt- & torrdammsugare, 20-liters WDC 220 och 25-liters WDC 325L. Båda dammsugarna har en tvättbar PET-filterpatron med hög filtreringsförmåga, handtag för behållaren och semiautomatisk filterrengöring. WDC 325L har en verktygsadapter med automatisk start-/stopfunktion.

Med WDZ 220 och WDC 325L, erbjuder Husqvarna två nya våt- & torrdammsugare som är enkla att använda och transportera. Både WDC 220 och WDC 325L har ett integrerat fällbart handtag i behållaren som gör den enkel att lyfta ur och tömma. De har ett tvättbart PET-filter med hög filtreringsförmåga.

”Som en del i vår ambition att erbjuda ett komplett sortiment med kraftfulla rengöringsmaskiner, lanserar vi två dammsugare som ett komplement till de högtryckstvättar som vi lanserade tidigare i år. Tillsammans erbjuder dessa produkter slutkonsumenterna en mer allomfattande rengöringsmöjlighet än vad våra konkurrenter kan erbjuda”, säger Robert Jareman, försäljningschef Husqvarna.

Med 25-liters WDC 325L, får konsumenten en kompakt och klass L-certifierad dammsugare med automatisk start-/stoppfunktion. Den automatiska start-/stoppfunktionen gör maskinen effektiv tillsammans med elverktyg då dammsugaren i detta läge startar och stoppar automatiskt med elverktyget. Den har också stora bakhjul och pivåhjul där fram som roterar 360 grader, vilket gör dammsugaren stabil utan att kompromissa med manövrerbarheten.

WDC 220 är en 20-liters kompakt och mobil dammsugare med effektiv turbinmotor. Produkten är enkel att använda och transportera eftersom den har ett integrerat och fällbart handtag på behållaren, stora hjul och robust design. Maskinen har flera möjligheter för förvaring av slang, nätsladd och munstycken.

*begränsat antal. Vi förbehåller oss för slutförsäljning. Alla priser är inkl moms.

Back To Top