skip to Main Content

Husqvarna Automower® 315 till Bäst i test

Test-sajten Bäst-i-test.se har i år utsett Husqvarna Automower® 315 till Bäst i test. Även Husqvarna Automower® 430X får en utmärkelse, nämligen Bästa premiumval.

De har bedömt en rad egenskaper i förhållande till respektive produkts pris: prestanda, effektivitet & pålitlighet; användarvänlighet; design & byggkvalitet; funktionalitet & säkerhet. Det är ett långtidstest som genomförs över en hel säsong på riktiga villatomter. Där tar det hänsyn till relevanta vardagliga problem som uppstår för en robotgräsklippare så som backar, ojämn terräng, trånga passager, möbler och utmanande klippytor.

Läs hela testet här www.bäst-i-test.se/robotgrasklippareäst

Nyligen publicerade också Råd & Rön ett test. De har testat robotgräsklippare med kriterier som liknar traditionella gå-bakomklippare och man har bedömt klippresultat efter nerklippning av mycket gräs var tredje dag. Testet missar alltså de positiva effekterna av kontinuerlig gräsklippning. Det tar inte heller hänsyn till utmaningar som driftsäkerhet, passager, ojämn terräng eller svåråtkomliga områden.

Back To Top